FÖRETAGSEVENT

No event is too big or too small. We have Organized corporate events all over the world for the last few years. We focus on the details to make every experience unique.

 

We are specialized in winter activities and

motorsport related experiences and have put together event packages for clients at everything from F1 in Abu Dhabi, to rallycross in Las Vegas and the icehotel in Jukkasjärvi, Sweden. 

 

There are no limits to the experience we can create for you and your clients. 

 

Tell us your idea and we will make it reality.

 

MOTORSPORTRESOR

No event is to big or to small for us. We have been organize corporate events all over the world for the last few year and we are always putting our focus on the details to make your experience uniq.

 

We are specialist on winter activities and motorsport related experiences. We have been taking our clients to everything from F1 in AbuDabi, rallycross in Las Vegas and icehotel in Jukkasjärvi.

 

We have no limits, connect us today with your idea and we make the reality. We are use to work with groups from 8 – 500 people.

Inget event är för stort eller för litet. Vår specialitet ligger inom motorsportrelaterade event och som vi ser det är det bara fantasin som sätter gränserna för vilka upplevelser vi kan skapa. Berätta dina idéer för oss och vi lovar att göra dem till verklighet. 

Genom våra kontakter har vi möjlighet att skapa oförglömliga resor där ni har chansen att se hur teamen arbetar bakom kulisserna, träffa förarna och se tävlingarna från de bästa möjliga platserna.

Vi har lång erfarenhet, har arbetat med grupper från 8 upp till 500 personer och har skräddarsytt paket till allt från Rally Sweden och rallycross VM i Höljes till Formel 1 i Abu Dhabi och rallycross i Las Vegas. Vi har inga one-size-fits-all lösningar utan utformar alltid innehållet tillsammans med er och utifrån era unika förutsättningar och önskemål.

 

PRE EVENT RALLYTESTER

Vi kan med stolthet titulera oss som världens främsta anordnare av rallytester på vinterunderlag. Som bevis för det har inte minst 18 av de senaste 20 vinnarna av Rally Sweden testat med oss innan tävlingen.

 

Genom att tillhandahålla vägar på tre orter – Kall, Borgafjäll och Lima – kan vi garantera riktigt vinterunderlag från december till och med februari.

 

Med över tio specialsträckor av varierande karaktär, som alla mäter mellan två och sex kilometer, har vi något för alla typer av tester och syften.

 

SPORTBILSRESOR

Om du någonsin har drömt om att köra en Ferrari, Lamborghini eller någon annan sportbil på de vackra vägarna runt Gardasjön i norra Italien? 

Då har vi upplevelsen för dig!

Vad sägs om ett personligt besök på Lamborghinis fabrik, boende på något av de vackra hotellen på östra sidan av Gardasjön, en nästan tjugo mil lång rundtur med körning av de olika bilarna och en kväll med genuin italiensk mat?

 

Lägg till det konferensmöjligheter, besök på en vingård eller något annat enligt önskemål så lovar vi att du inte kommer bli besviken.

 

FÖRARUTVECKLING PÅ SNÖ & IS

Vi älskar så gott som allt inom motorsport, med det är bilkörning på is och snö som vi brinner extra starkt för. Oavsett om det handlar om att förbättra körkunskaperna bakom ratten eller bara rent nöje, så lovar vi att överträffa dina förväntningar.

 

Vi har olika grundpaket för både stora och små grupper, men vi skräddarsyr alltid upplägget utifrån dina idéer och önskemål.

 

UTHYRNING AV ISBANOR

Vi har knappt tio orter kring Åre och Östersund där vi underhåller isbanor. Allt från färdiga banor till öppna områden där vi har möjlighet att skapa något efter din fantasi.

 

Kanske du någon gång drömt om att testa dina färdigheter på den ikoniska Formel 1 banan i Monaco? Då kan vi skapa en kopia av banan, men på is. Vi lovar att skapa en upplevelse du aldrig kommer glömma.

 

Du kan välja mellan att hyra en bana på daglig basis eller att vi koordinerar hela ditt event.

 

LYXSEMESTER I ÅRE

Då vi är baserade i Åre, norra Europas största skidort, så vet vi vad som krävs för att skapa minnesvärda upplevelser på orten och vi har goda erfarenheter av att göra det.

 

Oavsett vinter eller sommar så lovar vi att göra din vistelse friktionsfri och oförglömlig.

 

RALLYTAXI

I en specialbyggd bil med fyra rallystolar, störtbur och 300 dubbar per däck får du möjlighet att uppleva hur det är att åka rally på riktigt. Tillsammans med två andra passagerare och en professionell förare stormar vi fram i farter på upp till 140 km/h på smala vintervägar. 100 % säkert och garanterat adrenalinfyllt.

 

Vår Rallytaxi är den perfekta eftermiddags- eller kvällsaktiviteten för grupper mellan 9 – 45 personer. Större grupper är också välkomna, men då rekommenderar vi detta i samband med andra aktiviteter i området för att minimera väntetiderna.

 

FÖRARUTVECKLING MOTORSPORT

En privat förarutbildning med Patrik Sandell är den mest unika tjänsten vi erbjuder. Patrik har mer än tio års erfarenhet som professionell förare inom rally och rallycross världen över och tävlar just nu i Global Rallycross i USA som fabriksförare för Subaru.

 

Vår erfarenhet är att iskörning är det bästa sättet att lära sig bilkontroll, då den förlåtande naturen av den öppna isbanan gör att du har möjlighet att utmana dina gränser och ta din körning till nästa nivå, så det är oftast här vi håller till.